12 Mart 2015 Perşembe

KENDİME NOT(!) ÜNİVERSİTE

İyi niyetin aslında kötü olduğunu düşünmemeyi denemek zorunda kaldığım için, bazı insanların farklı olabileceğini düşündüğüm için, yanıldığım için fazlaca üzgünüm.
Üniversiteye gelirken, ilk üniversitemde yaşadığım hayal kırıklığını burada da yaşamayı hiç ummamıştım. Yıpranmamış hayallerim vardı dokunsanız kanatlanacak heyecana sahip, bunları eğitimle, bilimle birleştirip yaşadığımız ve bizden sonraki nesle aktaracağım güzel deneyimler peşindeyim hala. Hala birbirimize destek olup, okuldan sonraki hayatta görüşüp birbirimizden güç alacağım insanların var olduğuna inanıyorum.
Ama etrafta o kadar hadsiz ve seviyesiz insan var ki; hiç bir şey yapmadıkları gibi yapanları da yolundan etmeye çalışan. Hayatlarını dedikoduya ve şekilciliğe adamış durumdalar, bir vizyona sahip olmayıp sadece konuşmak için konuşan. 
Bütün bunlarda emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim, sayenizde daha fazla farkındalığa sahip oldum, umarım kendinize dışarından bakıp yaptığınız yanlışı görürsünüz. Tüm bunlara rağmen pes etmiş değilim, daha iyisini yapmak için daha fazla çabalayacağım.
Hayalinizin imkansız olduğunu kabullenmenize neden olan insanları affetmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder